GhostTrain

FrankenTubby

Oprindeligt en "Tinky Winky" Tele Tubby -legetøjstelefon med indbygget lommelygte. Efter en tur på operationsbordet, genopstået som FrankenTubby.

Printet var et 'Black blob'uden yderligere komponeter der kunne bendes på. Men jeg opdagede, at når man skubbede kontakten til lommelygten (på tubbyens venstre arm) til et givent punkt, fik lyddelen ikke nok strøm og afspillede derfor lyden meget langsomt.

Circuit-bends

Pitch/speed: Et passende potentiometer sat ind på ledningen fra batteriet, lader denne 'kvæleeffekt' styres ganske præcist. (en trimmemodstand til finindstilling af pitch/speed-område er placeret inde i FT's højre arm, men jeg planlægger at gøre den tilgængelig udefra ved lejlighed)

LED-øjne: Potentiometeret der kvæler strømtilførslen til FrankenTubbyens hjerne er placeret, hvor lommelygten før sad. Som erstatning for den bortopererede lommelygt har FrankenTubby fået et par skumle grønne lysdiodeøjne.

Line out: som kronen på værket er et lineout jackstik nomonter i tubbyens hoved.

Lydeksemplet, sammensplejset af to optagelser, er optaget fra lineout gennem en mixer og siden tilført lidt equalizing (bas boost) og normalizing.

Lydeksempler (MP3)

"FrankenTubby"